Loading...
Vanliga frågor

Vanliga frågor

Har du frågor om vår parkering? Här nedanför har vi svarat på de vanligaste frågorna som vi får. Finns din fråga inte med här nedanför är du såklart varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!

Hur nära Norrköping Airport ligger flygplatsparkeringen?

Parkeringen ligger precis till vänster om Norrköpings flygplats – ca. 100 m från terminalen. Vid ankomst, följ skyltarna, se även vår översiktsbild.

Hur långt är det från parkeringen till flygplatsen?

Avståndet mellan parkeringen och terminalbyggnaden är ca. 100 m.

Kan ni garantera att det finns lediga parkeringsplatser?

Just nu arbetar vi med att få igång vårt bokningssystem, men fram tills dess att vårt bokningssystem fungerar har vi skyltat innan flygplatsen så du enkelt kan se om det skulle vara fullt.

Finns det bagagevagnar att låna hos er?

Vi erbjuder inga bagagevagnar, men om ni vet att ni kommer få mycket att bära på, hör av er till oss så hjälper vi självklart till med en lösning!

Vad erbjuder ni för säkerhet på er parkering?

Vår parkering är inhägnad och bevakad dygnet runt av en lokal aktör med mycket gott rykte. Vi tycker det är viktigt att en lokal aktör arbetar med bevakningen över vår parkering. En lokal aktör ger förutsättningar för en lokal närvaro och framförallt en lokal kännedom!

Finns det någon toalett nära er parkering?

Närmsta toalett finns i terminalbyggnaden, ca. 100 m från parkeringen.

Tillkommer det något utöver parkeringsavgiften?

Nej! Om du betalar via sms kan det dock tillkomma avgifter från din operatör (beroende på ditt abonnemang). Men vårt företag vill just kunna erbjuda billig parkering vid Norrköpings Flygplats, utan att behöva tulla på närheten till själva flygplatsen. Oavsett om man reser för nöje, eller arbete så är väl bekvämlighet och ekonomi något som tilltalar de flesta!

Kan man betala med kontanter på er parkering?

Vi är en kontantfri parkering. Betalning sker med din mobil direkt på plats (med Swish eller Parksten-appen). Ingen biljett behöver placeras i bilen.

Jag glömde att avsluta min parkering, vad gör jag nu?

Hör av dig till oss via mail eller telefon så hjälper vi dig så snart vi kan!

Jag har inte fått någon parkeringsbiljett, vad gör jag nu?

På vår parkering vid Norrköpings Airport behöver du inte ha någon pappersbiljett. Du skickar in ditt registreringsnummer till oss när du köper biljetten, våra parkeringsvakter läser av din ”elektroniska biljett” när de gör sina kontroller. Du kan alltså aldrig glömma att lägga biljetten i framrutan!

Jag har inte Swish, och jag kan inte betala genom mitt mobilabonnemang, hur gör jag då?

Kontakta oss via mail eller telefon, så hjälper vi dig på bästa sätt!

Jag vill bara stå någon timma eller två, får jag göra det hos er?

Absolut! Det är du som gäst som bestämmer hur länge du vill parkera på vår flygplatsparkering. Det finns olika biljettyper att välja på.